Badminton Vereniging Almere

Sportvragen K&B Sportquizz, vraag 4

Alle deelnemers die begonnen zijn mijn vragen te beantwoorden, gaan gestaag verder. Ook vraag 3 is door iedereen beantwoord, en de meeste hadden alles goed. Jullie hebben mij wel aan het werk gezet, van sommige vaders, moeders en kinderen had ik nog nooit gehoord, dus ook voor mij was het deze week veel Googlen .

Een aantal voorbeelden

De site wordt erg goed gelezen, bewijs hiervan kreeg ik toen ik vorige week een mailtje kreeg van een familielid van Jhon van Beukering. Ik had John geschreven, en dat was dus fout. Bij deze dus hersteld en nog bedankt voor de correctie.

Dan nu de 4e (en laatste) vraag van de internetquizz:

Neem alle Nederlandse provinciehoofdsteden (dus Groningen, Leeuwarden, enz). Ik wil van jullie een sporter die in deze steden is geboren, uit iedere provinciehoofdstad eentje.

De uiteindelijke uitslag en de winnaar wordt volgende week, tijdens de echte sportquizz, bekendgemaakt. De enige conditie om een prijs te krijgen is, bovenaan eindigen en fysiek aanwezig zijn bij de BVA/K&B sportquizz

Veel puzzelplezier,
K&B

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Stephan op 11-02-2013 om 11:58 uur

    Jullie zijn erg aardig door de hoofdstad van de provincie te geven! Zou ik niet gedaan hebben...vast dat iemand een verkeerde hoofdstad noemt :-)

  2. cock op 11-02-2013 om 16:42 uur

    Ik ben het wel een beetje met je eens, maar dit is een sportquiz, geen topo quiz. Wel weer lekker voor een enkeling om de weggezakte topo kennis op te halen.

Reageer op dit bericht (“Sportvragen K&B Sportquizz, vraag 4 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)