Badminton Vereniging Almere

Het derde Color Holland Jeugdtoernooi

Aanstaande zondag 7 april is het al weer zover: het laatste Color Holland Jeugdtoernooi van dit seizoen. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Het toernooi is voor alle jeugdleden die graag wat wedstrijdervaring willen opdoen. Het toernooi wordt gespeeld op zondag 7 april en begint om 10:00, zorg wel dat je er zeker een kwartier van te voren bent. Het toernooi zal ongeveer tot 15:00 uur duren. De kinderen worden ingedeeld in poules, waarin ze telkens dubbelwedstrijden zullen spelen met iemand anders uit hun poule. De kosten zullen 8 euro bedragen, hiervan krijg je een vaantje, wat lekkers te eten en wat te drinken. Wel is het verstandig om zelf ook wat brood mee te nemen. Het inschrijfgeld moet voor aanvang van het toernooi betaald zijn bij de wedstrijdleiding.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar mij: thomasvc@live.nl

In het mailtje moeten er wel nog een paar gegevens vermeldt worden:

Inschrijven kan tot woensdag 27 maart.

Reageer op dit bericht (“Het derde Color Holland Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)