Badminton Vereniging Almere

Zeemacht Junior Master Toernooi

Bijna de voltallige selectie van badmintonschool Almere was afgelopen week aanwezig in Den Helder. Dit Toernooi uit de Junior Master cyclus was namelijk één van de verplichte toernooien. Het gebruikelijke concept was door de toernooileiding aangepast. De singels werden allemaal op zaterdag gespeeld en de dubbels en mixen op zondag.

In de U13 wist Timo Stoffelen 2 prijzen in de wacht te slepen. Hij werd samen met Brian Wassink (van Zijderveld) eerste in de heren dubbel en met Marleen Hof ( BC Go) tweede in de mix.

In de U11 was er alleen een singel, dus als je wilde dubbelen of mixen moest je dat in de U13 doen. In de U11 heren enkel heeft Robin Mesman een tweede plaats gehaald. Vermeldenswaardig is verder dat Amy Tan (onder 11) in de U13 de halve finale wist te bereiken. Veel van onze U13 en U15 spelers hebben wel goed gespeeld en een halve finale gehaald.

Ook was er dit jaar een aanmoedigingsprijs te winnen. Dit dankzij van Soerland Sport. Er wordt een jongen en een meisje tijdens het toernooi gekozen, waarvan men vindt dat ze een bijzonder prestatie hebben geleverd, maar die niet in de prijzen zijn gevallen. Dit toernooi was Pjotr Odijk de gelukkige winnaar van het Forza kledingpakket. Dit omdat hij in zijn poule tegen de eerste geplaatste uitkwam en later in de halve finale herendubbel, samen met Robin Verschoor nipt verloor van wederom de nummer één geplaatst. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Reageer op dit bericht (“Zeemacht Junior Master Toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)