Badminton Vereniging Almere

Ouder-Kind Toernooi 2013

Zondag 21 april is het weer zo ver, het altijd gezellige ouder-kind toernooi. Tijd dus om de rackets weer uit het stof te halen en samen met de kids de baan op te stappen.

Tijdens dit familietoernooi zullen de jeugdspelers samen met een ouder, oom, tante of zelfs opa of oma het tegen elkaar opnemen. Naast dat dit super gezellig is, is het ook meteen een kans voor de jeugd om eens te laten zien wat ze wel niet allemaal kunnen.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 14.00 uur afgelopen zijn. Er zal worden gespeeld in poules, die worden ingedeeld op sterkte van zowel ouder als kind.

Er kan worden ingeschreven door middel van het inschrijfformulier die wordt uitgedeeld op de trainingen en natuurlijk ook gewoon in de hal te vinden is. Ook is het mogelijk je in te schrijven via de mail, dit kan bij onderstaand email adres. Vermeld hierbij naam + trainingsgroep+geboortedatum jeugdspeler, naam +sterkte (beginner/gevorderd/vergevorderd) ouder. De inschrijving sluit op 14 april, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

De kosten bedragen € 3,- per koppel, te betalen bij aanvang van het toernooi.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met rowan.van.der.weegen@bvalmere.nl

Tot 21 April!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Eddy op 03-04-2013 om 11:06 uur

    Let op: het ouder kind toernooi vindt plaats op zondag 21 april en inschrijven kan tot en met de 14e!

  2. Guus Wiesemann op 22-04-2013 om 16:52 uur

    het ouder-kind toernooi 2013 was weer een enorm gezellig evenement. Heb genoten en gelachen. Een pluim voor de organisatie en ook voor de vrijwilligers achter de bar en in de zaal. ga zo door allemaal. Groeten van een trotse ouder. Guus

Reageer op dit bericht (“Ouder-Kind Toernooi 2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)