Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie ook in 2013/2014 in het BVA-geel

Yvonne Sie speelt ook in het seizoen 2013/2014 in het zonnebloemgeel van Dekker Almere. Yvonne Sie komt al vanaf 'haar badmintongeboorte' uit voor Almere en zij kan met recht een echte Almerespeelster worden genoemd.

Yvonne spreekt uit dat ze zo graag eens de finale om het landskampioenschap zou willen spelen, maar in ieder geval weer de play-offs. De technische staf doet er van alles aan om dat ook weer te verwezenlijken in het komend seizoen.

Carlton

Bas van Os en Yvonne Sie

De Commissie Topsport wenst Yvonne Sie een geweldig seizoen toe.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie ook in 2013/2014 in het BVA-geel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)