Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie wint damesdubbel op Regeer Sport Conquesto Master-RTC

Samen met Lisa Malaihollo heeft Yvonne Sie het vrouwendubbel gewonnen op het Regeer Sport Conquesto Master-RTC van het Carlton circuit. In de finale waren Yvonne en Lisa in drie games te sterk voor Akvile Stapusaityte en Maartje Verheul.

In het mannendubbel verloren Dave Khodabux en Justin Teeuwen in drie games nipt de finale van Jim Middelburg en Vincent de Vries.

Dave Khodabux en Georgy van Soerland verloren in de halve finale van het gemend dubbel net aan van Jim Middelburg en Soraya de Visch Eijbergen.

Saber Afif moest in de halve finale in het mannenenkel tegen Dennis van Daalen de Jel opgeven in de tweede game wegens een blessure.

Verder waren er aansprekende Almeerse resultaten in de categorie 4 van het toernooi. Vooral de resultaten van Jessela van Soerland vielen op. Ze werd eerste in het vrouwendubbel, tweede werd Melissa Hondeman, een Almeers onderonsje dus deze finale en Rosa Hondeman werd gedeeld vierde.

Voorts werd Jessela met Fabienne van Affelen Van Saemsfoort eerste in het in vrouwendubbel en de gezusters Hondeman werden tweede.

Thomas Sibbald werd vierde in het mannendubbel.

De Conquesto Wisselbeker was voor Almere als gevolg van de mooie Almeerse prestaties!

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie wint damesdubbel op Regeer Sport Conquesto Master-RTC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)