Badminton Vereniging Almere

CHEMPSbadmintonkampen 2013: Road to Glory!

Al sinds 1998 organiseert CHEMPS in Nederland, en daarbuiten, badmintonkampen. Ieder jaar weer zo’n 40-50 jonge badmintonspelers, die niet alleen het badmintonnen maar ook zichzelf willen verbeteren. Bij de CHEMPSbadmintonkampen staat namelijk niet de prestatie centraal, maar wel jij als persoon.

Hoe we dat doen?

Allereerst zorgen we ervoor dat de groep een eenheid wordt. Daarom is het dus absoluut geen probleem om in je eentje te komen. We gaan de eerste dagen buiten het badminton om hard aan de slag met het 2013-thema ‘Road to Glory’. Daar moet je samen met je eigen groep opdrachten voor uitvoeren en mee aan de slag. Tijdens de bonte avond komen die opdrachten ook weer terug.

Maar ook tijdens het badmintonnen maken we duidelijk, dat je badmintonnen niet alleen doet maar met je partner en met de hele groep. We gaan tijdens de trainingen dan ook iedereen-met-iedereen laten spelen, zodat je veel van elkaar leert.

Sprekers/Leiding

Ieder jaar zorgen we ook voor sprekers, die ons komen helpen met het thema en ons sporter-zijn. In 2011, was dat niemand minder dan Robin van Galen: olympische gouden medaille winnaar met de dames-waterpoloploeg in Peking. Onvergetelijk.

Dit alles staat onder leiding van Bart-Jan den Hollander (trainer en o.a. grondlegger van ‘Ik hou van badminton’) en 7 à 8 leiders. Op een groep van 24-28 deelnemers betekent dat dus lekker kleine groepen op de baan en daarbuiten.

Ieder jaar zijn de deelnemers weer enthousiast voor deze: ‘Andere kijk op badminton!’

Informatie 2013

Driebergen 10 t/m 15 augustus 2013 – 10 t/m 18 jaar

Altenkirchen 14 juli t/m 20 juli 2013 – 16 t/m 24 jaar

Website http://www.badmintonkampen.nl of info@badmintonkampen.nl

Reageer op dit bericht (“CHEMPSbadmintonkampen 2013: Road to Glory! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)