Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen voor Recreanten en wedstrijdspelers regio klasse 4 en 5

Op 25 en 26 mei maakten de recreanten en wedstrijdspelers regio 4e en 5 klasse onderdeel uit van de clubkampioenschappen. Er waren meer inschrijvingen in deze klasse dan voorgaande jaren. Er deden een aantal nieuwe leden mee maar ook een aantal oudgediende die een aantal jaren niet hadden meegedaan. Er werd voor vijf onderdelen gestreden.

Bij deze groep spelers gaat het vooral om het plezier! Natuurlijk als het uiteindelijk om de knikkers gaat wordt er met alle mogelijke faire middelen gestreden. Dit leverde uiteindelijk mooie en verrassende partijen op. Vooral bij de mannendubbels in poule B was het tot het laatste punt spannend wie er door ging naar de finale poule. In deze groep was het bekende spreekwoord van toepassing “ als twee honden vechten om een been gaat de derde er mee heen “.

In de laatste wedstrijd van deze poule streden Kian , Han en Glenn en Patrick hadden om de winst . Maar door het resultaat van deze wedstrijd werden Tom en Robbert de “lachende derde” . Uiteindelijk in de finale poule brak het Tom en Robbert op dat ze al zeer zware partij in de voorronde hadden gespeeld. De winnaars van vorig jaar ( Ronald en Dasvi ) gingen dit jaar wederom aan de haal met de hoofdprijs.

Dit bleek voor Dasvi niet de enige prijs te zijn die hij haalde dit weekend. Hij won ook nog eens de single en werd tweede bij het gemengd dubbel.

U heeft al kennis kunnen nemen van de prijswinnaars in het eerder geplaatste algemene stukje.

Wij willen Monique Berns en Ronald Blok bedanken dat ze bereid waren om het laatste ogenblik in te vallen. Tevens een grote pluim voor Stephan ( voor de voorbereidingen ) en Henk voor het uitvoering van een zeer goed gezellig en geslaagd toernooi.

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen voor Recreanten en wedstrijdspelers regio klasse 4 en 5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)