Badminton Vereniging Almere

Concept teamindeling jeugd hangt in de zaal

Zoals altijd begin mei publiceren we in de hal een concept teamindeling voor de jeugd voor het nieuwe seizoen. We hebben ditmaal maar liefst 75 aanmeldingen ontvangen en zijn uitgekomen op 15 jeugdteams.

De maanden februari en maart worden gebruikt om al deze aanmeldingen te verzamelen, zodat er in april kan worden begonnen met het gepuzzel en het vele malen overleggen over de nieuwe teamindeling. Je kan je voorstellen dat met zoveel spelers en evenzoveel wensen het niet eenvoudig is. Zeker als er ook nog eens probeert te komen tot leuke teams waarbij er rekening gehouden moet worden met leeftijd en niveau.

Als trainers zijn we blij dat we als vereniging de stijgende lijn qua aantallen jeugdspelers ook door zien werken in de aanmeldingen voor de competitie. Het spelen van wedstrijden in competitie- en teamverband voegt echt een extra dimensie toe aan het spel. Je kan laten zien wat je hebt geleerd op de trainingen, maar steekt er ook heel veel van op en daarnaast is het erg gezellig om samen wedstrijden te spelen.

Uiteindelijk zijn we (Emmy en Eddy) uitgekomen op de indeling die momenteel ophangt op het jeugd prikbord in de hal. We willen benadrukken dat het een concept annex voorlopige teamindeling is, maar wel eentje waarvan we menen dat deze goed in balans is. We willen wel mogelijkheid open houden om eventueel wijzigingen door te voeren. Daar moeten dan wel goede argumenten en alternatieven voor gevonden kunnen worden. Mocht je vragen hebben, kan je altijd daarvoor bij ons terecht, in de hal of per mail.

Tot slot willen we alle jeugdcompetitie spelers nog wijzen op een nieuwtje! Voor het eerst gaat er een teambuilding dag georganiseerd worden voor de competitie spelende jeugd (en alle andere jeugdspelers die interesse hebben in een leuke en sportieve dag). Deze dag zal plaatsvinden op zondag 1 september en belooft een spetterende aftrap te worden voor het nieuwe jeugdcompetitie seizoen. Noteer deze datum alvast in je agenda en binnenkort hoor je hier meer van!

Reageer op dit bericht (“Concept teamindeling jeugd hangt in de zaal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)