Badminton Vereniging Almere

Mixdubbeltoernooi in Almere voor recreantenteams

Op zaterdag 12 oktober 2013 wordt in het Almeerse Topsportcentrum het 4e Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland gespeeld. In dit toernooi worden in een doordraaiend rooster voortdurend mixdubbelpartijen gespeeld, op tijd, met eens in de paar wedstrijden een periode rust. Er wordt dus door alle deelnemers zo veel mogelijk gespeeld. Een team bestaat uit maximaal zes personen.

De deelnemers aan dit MRTT krijgen op die zaterdag tevens toegang tot de Yonex Dutch Open, waarin op die dag de altijd spannende halve finales gespeeld worden. Om tijdens de toernooi-uren ook een kijkje te kunnen nemen, worden in het speelschema meerdere pauzes ingepland. Al met al een geweldige kans om lekker te spelen en ook topbadminton te zien.

Inschrijven kan tot 13 september 2013 of als het maximale aantal deelnemers is bereikt. De kosten bedragen € 40.00 per team (dit is inclusief toegang tot de halve finales van het Yonex Dutch Open).

Als je hieraan mee wil doen kan je opgeven bij rc@bvalmere.nl, zowel als volledig team of als individuele speler(ster).

Reageer op dit bericht (“Mixdubbeltoernooi in Almere voor recreantenteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)