Badminton Vereniging Almere

'Nationale topsportijshal in Almere'

Uit een vertrouwelijk rapport van de KNSB en NOS*NSF blijkt dat beide organisaties hun voorkeur hebben uitgesproken om in Almere een nieuwe nationale topsportijshal te vestigen. Met dit voorlopige besluit blijft Almere de concurrenten Heerenveen en Zoetermeer een slag voor.

Het zou geweldig zijn als ook het definitieve besluit in het voordeel van Almere uitvalt. De badmintonners in Almere weten inmiddels dat je wel de beste papieren kunt hebben, maar dat dit om politieke of persoonlijke redenen toch niet voldoende blijkt te zijn.

Maar als het lukt zou het ronduit fantastisch zijn. Het centraal liggende Almere wordt het nationale schaatscentrum van Nederland en wellicht zelfs ook het internationale schaatscentrum van Europa. Wat een prachtige affiches gaat dit opleveren voor Almere. Denk aan de EK's en WK's die er gehouden zullen worden. En het zal ook een boost betekenen voor de breedtesport in Almere. Het Almeerse en Flevolandse bedrijfsleven kan er ook garen bij spinnen, want het is een unieke kans om bij dit project betrokken te raken.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. roland op 23-05-2013 om 14:24 uur

  Beste Henk,
  Het zou inderdaad geweldig zijn.

  Krijg toch het gevoel dat de KNSB iets beter onderhandelt dan de NBB.

  Hoop dat ze je artikel lezen. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald zullen we maar zeggen.

  Papendal blijft een ideale plaats , maar dan wel voor de Duitse competitie.
  Daar wordt de Nederlandse competitie niet wijzer van.

  Roland

Reageer op dit bericht (“'Nationale topsportijshal in Almere' ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)