Badminton Vereniging Almere

Programma jubileumfeest

De Badminton Vereniging Almere bestaat op 13 juni 2013 precies 25 jaar en dat moet gevierd worden! In het weekend van 14 – 16 juni 2013 zal er een aantal nog nooit vertoonde evenementen gaan plaatsvinden in ons eigen Sportcomplex Carl Dekker.

De speciaal hiervoor samengestelde jubileumcommissie, bestaande uit Ingrid van der Putten, Thomas van Cruchten, Edwin Karssen, Ronald Blok en Cock van Puffelen zijn al maanden een programma aan het ontwikkelen waar alle leden van de BV Almere + hun familie enorm van zullen genieten, dat weten wij zeker.

We gaan beginnen op vrijdagavond 14 juni 2013 met een spetterende discoavond voor onze jeugd; vanaf 19.00 uur de jongste jeugd (tot 15 jaar) , vanaf 21.00 uur tot einde avond voor de oudere jeugd. De avond zal worden geleid door een echte DJ. We zijn momenteel nog in gesprek met enkele kandidaten, dus we kunnen nog niet zeggen wie komt draaien, maar dat het een knaller wordt, is voor ons wel duidelijk. Vrijhouden dus die vrijdagavond 14 juni 2013!

Dan de zaterdag 15 juni 2013. De zaterdag staat in het teken van de familie (wie ons 20-jarig bestaan heeft meegemaakt, kan zich wellicht voorstellen wat er gaat komen, maar we pakken dit keer nog wel een aantal factoren groter uit. Alle jeugdleden met hun ouders, opa’s en oma’s, alsmede alle senioren met hun partner + kinderen verwachten wij op deze zaterdag 15 juni 2013. Je zal een enorm leuke dag beleven waarbij je constant iets te doen zult hebben. Dit keer geen sportkleren meenemen, is niet nodig.

En ’s avonds 15 juni 2013 natuurlijk de grote apotheose: ook hier zal het motto zijn: een actieve avond met heel veel plezier!

Kortom, wij hebben er zin in, jullie ook?

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jolanda op 22-05-2013 om 07:40 uur

    ZEKER WETEN!
    Het programma ziet er SUPER uit!

  2. Nora op 14-06-2013 om 17:27 uur

    Mag je vanavond ook 1 iemand met je meenemen? :)

Reageer op dit bericht (“Programma jubileumfeest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)