Badminton Vereniging Almere

Topsport Jeugd

Dit jaar nemen we aan het eind van het badmintonseizoen afscheid van onze BAF- en BSA-manager Peter Groothuijse en Kian Tan. Namens alle topsportdeelnemers bedanken wij deze vrijwilligers die belangeloos uren kwijt zijn geweest om tal van zaken in goede banen te leiden. Met name Kian mag een grote pluim ontvangen vanwege zijn extra inspanningen betreffende het certificeringstraject van de BSA en BAF en zijn tomeloze inzet voor de BSA

Het team "Topsport jeugd' is momenteel druk doende om alle werkzaamheden op een rijtje te zetten. We evalueren momenteel de goede zaken van de huidige opzet van "Topsport jeugd" en proberen te doorgronden waar we met een nieuwe opzet nog meer samenwerking c.q. rendement kunnen vinden. Natuurlijk gaan we niet over één nacht en wegen onze beslissingen zorgvuldig af.

Mocht je onrustig worden door deze vernieuwingen, waar overigens geen reden toe is, of wil je meer weten dan kan je altijd contact opnemen met Bas van Os bas.van.os@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Topsport Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)