Badminton Vereniging Almere

39th Carlton GT International Tournament BC Victoria

Afgelopen weekend vond het Carlton GT Master toernooi van BC Victoria plaats in Hoensbroek. Aan dit toernooi deden ook spelers van BV Almere mee. Yvonne Sie, Justin Teeuwen en Cheryl Seinen (allen spelers van team 1, Dekker Almere) kwamen uit in verschillende onderdelen. Deze drie spelers speelden allemaal in de Master categorie.

Yvonne Sie behaalde twee keer de halve finale. De eerste halve finale was haar mix samen met haar partner Ruben Jille (BC Amersfoort). Zij verloren van Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn met 13-21 en 18-21. Michiel en Daisy waren de latere winnaars.

Ook behaalde Sie samen met haar dubbelpartner Lisa Malaihoilo (Van Zuntert Velo) de halve finale in de damesdubbel. Deze verloren zij in twee sets met 18-21 en 17-21 van Paulien van Dooremalen en Cheryl Seinen.

Justin Teeuwen behaalde een halve finale en twee finales. Justin verloor samen met Cheryl Seinen de halve finale mix van Jelle Kelderhuis en Paulien van Dooremalen. Justin en Cheryl verloren dit in drie sets met 21-19 17-21 en 16-21. Justin had nog twee andere halve finales klaar staan. Deze won hij allebei in twee sets. Twee finales voor Justin.

De finale mannendubbel moest hij tegen Nick Fransman en Ruben Jille spelen. Justin speelde samen met Jelle Kelderhuis (BV Duinwijck). Justin en Jelle verloren deze finale met 21-14 en 21-15. Na deze mannendubbel stond er nog een finale single voor Justin op het programma. Justin speelde de finale mannensingle tegen Nick Fransman. De eerste set kon Justin het nog bijhouden en verloor hij met 21-16. De tweede set won Nick met 21-6.

Cheryl Seinen behaalde zoals gezegd de halve finale mix samen met Justin Teeuwen. Ook behaalde Cheryl de finale vrouwendubbel samen met haar partner Paulien van Dooremalen. De eerste set hadden Cheryl en Paulien moeizaam met 21-19 gewonnen. De tweede set kwam er wat meer actie in en wonnen ze deze met 21-10.

Resultaten

Justin Teeuwen

Cheryl Seinen

Reageer op dit bericht (“39th Carlton GT International Tournament BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)