Badminton Vereniging Almere

Badmintonnen samen met Newspark BV

Op vrijdagavond 21 juni 2013 hebben de recreanten en een aantal wedstrijdspelers samen met een zestal medewerkers van Newspak BV samen gebadmintond. Naast de medewerkers van Newspark BV had Joeri Kraaijestein ook een aantal wedstrijdspelers geregeld (Stephan, Jeroen, Gijs , Joost, Tessa, Deborah, Dennis en Cindy).

newspark

De avond begon om 20.30 uur met een inleiding door Joeri Wie , Hoe en Wat Newspark BV doet en wil gaan doen voor BV Almere. Na deze inleiding zou Joeri een warming-up verzorgen, maar zoals “goede“ recreanten dat betaamt, was dat al gebeurd.

Hierna gingen we met het afhangsysteem dat door de recreanten normaal ook wordt gebruikt gezamenlijk spelen. Er werd zoals gebruikelijk fair maar wel fanatiek gespeeld . Er werden veel mooie partijen gespeeld en dit ging door tot circa 23.00 uur.

Hierna werd er gezamenlijk iets gedronken in de kantine en deels werd dit aangeboden door Newspark BV. Recreanten en wedstrijdspelers die nog vragen hadden voor de medewerkers van Newspark BV konden tijdens dit drankje deze stellen.

Was je niet aanwezig en wil je weten wat Newspark BV precies doet er liggen boekjes in de kantine en anders kan je ook op de website van hen kijken ,http://www.newspark.nl/>

Reageer op dit bericht (“Badmintonnen samen met Newspark BV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)