Badminton Vereniging Almere

Benoeming van leden tot verdienste en ereleden

Tijden de feestavond maakten de voorzitter en de secretaris Conny Cashoek bekend dat een aantal vrijwilligers benoemd is tot Lid van verdienste en zelfs tot Erelid. Aangezien het tijdens de speech beslist niet stil was in de zaal en ook de geluidsapparatuur enige kuren vertoonde, is met name bij de speech van de voorzitter wellicht onvoldoende naar voren gekomen, waar de vrijwilligers de benoeming aan te danken hebben.

Vandaar dat de motivatie, zoals vervat in de speech, hier nog eens nadrukkelijk wordt weergegeven.

Tot leden van verdienste en ereleden zijn benoemd

Lid van verdienste

Ereleden

Het bestuur heeft Jeannette van Cruchten benoemd tot Lid van verdienste van de vereniging. De penningmeester doet nimmer tevergeefs een beroep op Jeannette, die altijd vliegensvlug de gevraagde gegevens omtrent de jeugd aanlevert.

Ronald Blok en Cock van Puffelen doen we tegelijkertijd. Moeten we er eigenlijk nog iets aan toevoegen als we deze twee kanjervrijwilligers benoemen tot Lid van verdienste van onze vereniging. De mensen die heel veel hebben bijgedragen aan het thuishavengevoel bij de vereniging. Goede wijn behoeft geen krans.

Aisha Krak, de 'aanstichtster' van onze onovertroffen website en ook voorzitter van de websitecommissie en dat in feite vanaf de start van onze site. Zeker een van de mooiste en veelgelezen sites in badmintonland.

Krijn Hoetmer, de man van de website die het geduld opbrengt om de vragen van de voorzitter, een volkomen digibeet, telkens weer te beantwoorden. Heeft bovendien jarenlang bardienst gedraaid en is met zijn bedrijf Qontent al jarenlang sponsor van de vereniging.

Inge van Groenigen, al tien jaar de vrouw die de incasso verzorgt van het BadmintonOverdag, en tevens bardienst draait op de woensdagochtend en dat al tien jaar doet.
Maar ook de vrijwilligster die de mediahistorie van onze 25-jarige Badminton Vereniging Almere in zes lijsten heeft ondergebracht, een megaklus!
Een benoeming tot Lid van verdienste is meer dan op zijn plaats.

Stephan Melein, is al dik 20 jaar actief voor de vereniging. Ooit voortgekomen uit de jeugdraad. Al jaren en jaren bestuurslid. Is nu voorzitter van de Sport Technische Commissie en voorzitter van de Toernooicommissie. Afgevaardigde in het badmintonparlement. Onze drs. ing. is een ware topper. Is al Lid van verdienste en wordt nu dus gepromoveerd tot Erelid van de vereniging!

Lida Staats, al zeker 15 jaar vrijwilliger van de toernooicommissie en daarnaast sinds de oplevering van ons sportcomplex de vrijwilligster van de kantinecommissie. Regelt de wekelijkse bestellingen en stelt het assortiment van de kantine samen. Zeker 20 uur per week actief voor vereniging en stichting. Is al Lid van verdienste van de vereniging.
Een meer dan terechte benoeming tot Erelid voor de vrouw die onlangs nog werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 16-06-2013 om 19:32 uur

    Allemaal meer dan dik verdiend. Allen Gefeliciteerd!

  2. Jolanda op 17-06-2013 om 10:06 uur

    Alle leden van verdienste en ereleden met recht in het zonnetje gezet. GEFELICITEERD!!! :o:

  3. Maria Patty op 17-06-2013 om 14:23 uur

    Allen van harte gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“Benoeming van leden tot verdienste en ereleden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)