Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen komend seizoen ook weer Dekker Almere

Cheryl Seinen komt komend seizoen 2013/2014 wederom uit voor Dekker Almere. Afgelopen seizoen mocht zij proeven aan het eredivisieniveau, en heeft zij ook nog wedstrijden in de eerste divisie voor BV Almere gespeeld.

Komend seizoen zal zij echter een vaste waarde worden van Dekker Almere. Trainer-coach Erik Staats is erg content met haar progressie van het afgelopen seizoen en hij is heel blij dat zij vorig jaar de stap heeft gezet om voor BV Almere uit te komen. Cheryl groeit snel in haar spel, en mede doordat zij afgelopen seizoen het gemengddubbel met Peter Mills heeft kunnen spelen, heeft zij veel geleerd.

Voorzitter van de Topsportcommissie Bas van Os en Cheryl Seinen

Cheryl zal voornamelijk in het damesdubbel en/of gemengddubbel worden ingezet. Cheryl is ook nog steeds lid van de Nationale Jeugdselectie U19 en zal daar als tweedejaars ook nog wel van haar doen spreken.

Geen bestandsnaam opgegeven

Het bestuur wenst Cheryl heel veel succes in het komend seizoen.

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen komend seizoen ook weer Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)