Badminton Vereniging Almere

Cynthia teammanager van Dekker Almere

De Commissie Topsport heeft een nieuwe teammanager van team 1 aangesteld. Met ingang van seizoen 2013/2014 zal Cynthia Soselisa, moeder van BVA-ers Melanie en Ghislain, de rol van teammanager op zich gaan nemen. Wij zijn zeer blij met de komst van Cynthia, die hiermee het team Topsport Senioren compleet maakt. Cynthia zal nauw samenwerken met Suzanne, Erik en Emmy.

Hieronder stelt Cynthia zich aan u voor

Mijn naam is Cynthia Soselisa 51 jaar, getrouwd met Stanley, ik heb drie kinderen Virgil (31), Melanie (24) en Ghislain (21) en drie kleinkinderen Jordan van 1,5 jaar, Cattaleya en Cassidy van vier maanden. Ik werk 32 uur als administrateur bij Energieker BV en Nexus Advocaten en één dag in de week pas ik op mijn kleinkinderen.

Mijn ouders speelden vroeger badminton dus ik ben als het ware op de baan groot gebracht. Echter zelf ben ik pas competitie gaan spelen toen ik 15 jaar was.

Bij BV Gaasperdam ben ik begonnen met de jeugdbegeleiding op de woensdag, daarna werd ik competitieleider van de jeugd. Later ben ik competitieleider van ons toenmalige district Noord-Holland Zuid geworden. Daarnaast heb ik nog een tijdje de breedtetrainingen van ons district gecoördineerd en ben ik aanspreekpunt voor de ouders bij Steunpunt Amsterdam geweest.

Het bestuur wenst Cynthia heel veel succes in managersrol.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Smit op 05-06-2013 om 17:44 uur

    Hey Cynthia, succes met je taak als manager van team 1. Neem je bij uitwedstrijden ook je standje mee?

Reageer op dit bericht (“Cynthia teammanager van Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)