Badminton Vereniging Almere

Dag 2 van het Carlton NJK

Na een spannende zaterdag voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders gaan we naar de halve finales van het Carlton NJK. Net als vorig jaar was de tribune in de zaal. Dit was prettig, zo kon je als de spanning te veel werd snel even weg gaan of in de gang gaan staan zodat je kind jou niet zag nagelbijten.

De partijen van de halve finales waren soms spannender dan de finales, want het hangt er toch van af, winnaar/runner up of beker of je staat met lege handen. Van BV Almere mochten terugkomen:Thomas, Manon, Judith, Denzell, Jessela, Ruben, Alex, Cheryl, Justin, Tamara en Dennis. Dennis moest uitkomen in drie halve finales, de mix met Sarah die verloren ging in twee sets. De dubbel die Dennis samen met Denzell speelde was een partij met spektakel, nl duiken en vliegen, helaas werd deze wedstrijd in drie sets verloren. En nu de single halve finale tegen Brian, deze was minder lastig dan we hadden verwacht. Dennis bleef goed gefocust en met Emmy achter de baan als steun werd het 21-12 en 21-4.

Het was nu wachten op de finale en dat duurde wel erg lang, maar na goed gegeten en gedronken te hebben (na gezeur van de papa en mama) is het eindelijk tijd voor de finale.
Jeetje wat had ik het te doen met Dennis, wat was hij gespannen, ik ook trouwens.
Na een slopende eerste set tegen Ties en met driemaal een setpoint tegen ging de winst uiteindelijk naar Dennis met 24-22. Na afloop van deze set zag je de spanning bij Dennis afnemen en daardoor kon hij de tweede set heerlijk vrijuit spelen en dat bleek ook wel uit de stand 21-11.

Het was fijn om te zien dat iedere Almeerder in de single finale een coach had, Emmy Chris en Joris bedankt. Dennis heeft zijn doelstelling van dit seizoen gehaald:Nederlands kampioen jongens enkel onder 13. Hij is supertrots en wij als ouders ook dat hij dit heeft gehaald.

Trainers bedankt voor de trainingen, vertrouwen en de steun.

Reageer op dit bericht (“Dag 2 van het Carlton NJK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)