Badminton Vereniging Almere

Finaledag Carlton GT Cup 2013 in Alphen aan de Rijn

Op zaterdag 15 juni 2013 vindt de finaledag plaats van de Carlton GT Cup 2013, het bekertoernooi van Badminton Nederland. De kwart-, halve en finale van het bekertoernooi worden dan gespeeld. Deze finaledag wordt samen BC Flair in Alphen aan den Rijn georganiseerd. De toegang is gratis.

Carlton

Het wedstrijdprogramma voor de finaledag ziet er als volgt uit; 10.00 uur, kwartfinales

Dit bestand bestaat niet

De coaching van Dekker Almere zal verzorgd worden door Emmy Vlaar. Overigens wel merkwaardig dat Dekker Almere tijdens de voorrondes consequent werd aangemerkt als derde te zijn geplaatst voor het bekertoernooi en nu op de finaledag onmiddellijk tegen de nummer één geplaatst moet spelen, BC Amersfoort. Merkwaardig.

Het zou overigens veel leuker zijn om op de finaledag zelf blind te loten in aanwezigheid van alle deelnemende teams. Dat brengt nog iets extra's.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Finaledag Carlton GT Cup 2013 in Alphen aan de Rijn ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)