Badminton Vereniging Almere

Het feest der feesten

Vanavond start het jubileumfeest van de Badminton Vereniging Almere met een spetterende disco voor onze jeugd. Enfin, als u een regelmatig bezoeker bent van onze site is het globale programma voor de komende dagen u volkomen bekend. Op donderdag 13 juni 2013 bestond onze vereniging exact 25 jaar, want de oprichting vond plaats op 13 juni 1988.

De jubileumcommissie had daarom het bestuur uitgenodigd om op donderdagavond naar de bestuurskamer te komen in Sportcomplex Carl Dekker om een pré-toost uit te brengen op de volgende 25 jaar.

Tevens vond er een briefing plaats van hetgeen de genodigden, de leden en het bestuur precies kunnen verwachten op de vrijdagavond, zaterdagmiddag, de zaterdagavond en de vroege zondagochtend. Het was voor het bestuur de eerste maal dat zij werden ingelicht over de details van het feest en ik kan u zeggen, dit wordt het feest der feesten in de historie van 25 jaar Badminton Vereniging Almere. Dit moet u meemaken!

Inmiddels weten we dat het traditie is, dat de leden van de vereniging een presentje krijgen in het kader van het jubileum. Bij 10 jaar was het een handdoek, 15 jaar een klokje en bij 20 jaar een verenigingsparaplu. Ik ga niet verklappen wat het nu is, maar het presentje is geheel van deze tijd.

Omroep Flevoland besteedt vrijdagavond 14 juni 2013 in het radioprogramma 'Langs de Zijlijn' ook aandacht aan BVA-25 jaar. Te gast in het programma is voorzitter Henk Staats. Het programma wordt live uitgezonden tussen 18.35 - 19.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Het feest der feesten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)