Badminton Vereniging Almere

Eindejaarstoernooi Recreanten 2013

Op 28 juni 2013 heeft de recreantencommissie het eindejaarstoernooi georganiseerd. Er hadden zich 40 spelers ingeschreven . Helaas op het laatste melden zich een aantal spelers zich af met blessures, wellicht een gevolg van een slopend seizoen.

Om 20.30 uur zijn we begonnen met badmintonnen. We hebben zes rondes gespeeld van 15 minuten en steeds na elke ronde een pauze van vijf minuten. De organisatie die in handen was van Peter van Soest had zijn best gedaan om er voor te zorgen dat iedereen een flink aantal mooie partijen kon spelen. Zowel beginners, gevorderden, vergevorderden en wedstrijdspelers, speelden in verschillende samenstellingen met elkaar. Daar werd wel rekening mee gehouden dat op elk wedstrijd wel een gelijke krachtsverhouding had. Om 22.25 uur waren we klaar met spelen, en dat was precies op schema.

Voor elke gewonnen wedstrijd kreeg je twee loten en voor elke verloren wedstrijd 1 lot. Het kwam zelf voor dat er met een gelijke stand werd gefinisht. Voor straf kreeg iedereen voor deze stand maar één lot.

Om 23.00 uur zijn we begonnen met de loterij. De recreantencommissie had voor een aantal prijzen gezorgd en had iedereen gevraagd iets mee wilden nemen voor de loterij. Halverwege hadden we een kleine stop met twee officiële handelingen.

Daarna ging de loterij weer verder. Bij een loterij hoort natuurlijk ook een hoofdprijs. De recreantencommissie had wederom voor een “ludieke “ hoofdprijs gezorgd, te weten een emmertje met een schep, hark en een aantal vormpjes om de zomer op het strand door te brengen. Lloyd won deze prijs en was zichtbaar gelukkig.

Vervolgens werd er onder het genot van een hapje en drank nog gezellig en langdurig nagepraat. Er zijn ook foto’s gemaakt en deze zullen z.s.m. op de site worden geplaatst.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Edwin op 06-07-2013 om 11:18 uur

    Foto's staan op de site onder het kopje Fotogalerij seizoen 2012-2013
    Edwin

Reageer op dit bericht (“Eindejaarstoernooi Recreanten 2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)