Badminton Vereniging Almere

Update Ricardo Boldewijn

Via Ed Oosterling, collega van Ricardo, hebben wij onderstaand bericht ontvangen: "Zojuist contact gehad met Cindy en het gaat verbazingwekkend goed met Ricardo. Hij ligt al 2,5 week niet meer aan de dialyse en beademing en hij is opvallend helder. Er zijn zelf contactmomenten geweest en hij heeft met hulp van anderen op zijn benen gestaan! Het gaat zelfs zo goed dat er gesproken wordt dat hij mogelijk naar zaal kan als hij zich zo goed blijft ontwikkelen".

Dit zijn natuurlijk hele goede berichten zeker gezien het vorige bericht wat er is verstuurd. Het gaat wel de goede kant op en onverwacht snel maar het blijft nog wel afwachten of deze ontwikkeling door zet.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jolanda op 01-07-2013 om 20:46 uur

  Wat heerlijk om een positief bericht te lezen betreffende de revalidatie van Ricardo! Wat fijn dat de Ed en de recreantencommissie ons op de hoogte houdt. Ik hoop dat Ricardo deze stijgende lijn voort weet te zetten!!!

 2. roland op 02-07-2013 om 12:01 uur

  Ontzettend fijn dit te horen.
  Laten we hopen dat deze opgaande lijn kan worden vastgehouden.

 3. Ronald Schalk op 02-07-2013 om 16:13 uur

  Fijn eens een goed bericht over Ricardo te lezen, nog net voor het zomer reces. Sterkte Ricardo!

 4. Cindy (een andere!) op 05-07-2013 om 14:18 uur

  Oooooh, wat top, wat fijn om te lezen!!!
  Ed, wens Ricardo (en uiteraard ook zijn familie) nogmaals heel veel sterkte ajb! We blijven duimen, hopen en wat nog meer mogelijk is, voor beterschap!!

Reageer op dit bericht (“Update Ricardo Boldewijn ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)