Badminton Vereniging Almere

Persmoment Dekker Almere

Op vrijdag 30 augustus 2013 houdt de Badminton Vereniging Almere van 18.00 tot 19.00 uur een persmoment in Sportcomplex Carl Dekker, waarbij de spelers en de begeleiding van Dekker Almere, het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, zich voorstellen aan de media.

Dit bestand bestaat niet

Voor de media is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de spelers en begeleiding van Dekker Almere, dat zoals u weet voor het elfde achtereenvolgende jaar uitkomt in de eredivisie badminton en de afgelopen drie seizoenen de play-offs haalde om het landskampioenschap.

Geen bestandsnaam opgegeven

Ook in het komend seizoen zal het eerste team van de vereniging uitkomen onder de naam Dekker Almere. Daarbij dient wel te worden opgemerkt dat de heer Carl Dekker als privépersoon de naamsponsoring op zich neemt!

Carlton

Naast de pers zijn vanzelfsprekend ook de leden welkom om kennis te maken met het team Dekker Almere voor het seizoen 2013/2014.

Reageer op dit bericht (“Persmoment Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)