Badminton Vereniging Almere

Van de Voorzitter

Op maandag 19 augustus 2013 is het weer zo ver. Dan start voor de Badminton Vereniging Almere weer het seizoen 2013/2014 en kunnen we weer naar hartenlust badmintonnen.

En een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport en met name onze vereniging, zeg ik het nog maar eens.

De recreanten kunnen bij ons viermaal per week spelen en trainen. Op de maandag- woensdag- en vrijdagavond en daarnaast kan er ook nog gespeeld worden op de woensdagochtend. De woensdagochtend mocht zich het afgelopen seizoen in een toenemende belangstelling verheugen. Voor de leden is het spelen op de woensdagochtend gratis, voor de niet-leden geldt een bijdrage van € 4,-- per ochtend en dan kan er bovendien gratis gebruik worden gemaakt van de sauna. Zeg nu zelf, waar vindt men dat.

Ook voor de jeugd geldt dat onze vereniging er alles aan doet om ze het badmintonnen echt te leren. De jeugd traint tweemaal per week, totaal 2,5 uur en dat onder leiding van ervaren trainers. Daarnaast worden er tal van leuke evenementen georganiseerd voor de jeugd. En getalenteerde jeugd kan altijd terecht bij de topsportopleiding zoals de TopJunior, de School of de Academie. Spelers van andere verenigingen die de topsportopleiding bij onze vereniging willen volgen, zijn van harte welkom en kunnen gewoon lid blijven van hun eigen vereniging.

Van de wedstrijdspelers weten we dat zij Almere weten te vinden. We spelen van de laagste klasse regio (Noord Holland) tot de eredivisie. Voor iedere wedstrijdspeler wat wils, zou ik willen zeggen.

Nu we het toch over de eredivisie hebben dan moet ik zeggen dat ik zeer benieuwd ben hoe ons eerste team, Dekker Almere, er het komend seizoen precies uit gaat zien en wat de sportieve aspiraties en prestaties zullen zijn. Dekker Almere, spelers en begeleiding stellen zich voor aan de pers op vrijdag 30 augustus 2013 van 18.00 tot 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker.

Op zaterdagavond 7 september 2013 om 19.00 uur speelt Dekker Almere trouwens zijn eerste wedstrijd thuis in Sportcomplex Carl Dekker tegen TFS Barendrecht. Wordt vast een leuke wedstrijd, dus kom kijken.

In overleg met Clemens Wortel is besloten om na de zomervakantie rond de tafel te gaan inzake de eindafrekening van de Carlton Eredivisie 2012/2013. Onze penningmeester wacht daar niet op en heeft inmiddels € 1.000,-- in mindering gebracht op een betaling aan BNL. Die € 1.000,-- is één tiende deel van de € 10.000,-- die BNL aan de eredivisieclubs te veel in rekening heeft gebracht.

Voorts ben ik zeer bezorgd over de veel te forse verhoging van de competitiebijdrage, waar de afgevaardigden in juni 2013 mee akkoord zijn gegaan. Ik ben bang dat we nu ook geconfronteerd gaan worden met een terugloop in de wedstrijdspelers door de idioot hoge competitiebijdrage. We zijn er als badmintonners toch heel goed in om iedere keer het paard achter de wagen te spannen.

Laat u zich er in ieder geval niet van weerhouden om gewoon lekker te gaan badmintonnen en maak er een lekker seizoen van!

Reageer op dit bericht (“Van de Voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)