Badminton Vereniging Almere

Woensdag 21 augustus weer BadmintonOverdag

Vanaf woensdag 21 augustus 2013 begint het nieuwe seizoen voor het BadmintonOverdag. Iedere woensdagochtend kan er vanaf 09.00 tot 12.00 uur weer gebadmintond worden in Sportcomplex Carl Dekker aan de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Voor de leden van de Badminton Vereniging Almere is het badmintonnen op de woensdagochtend volkomen gratis.
De niet-leden betalen een bijdrage van € 4,-- per keer en kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de sauna.

Op de woensdagochtend is er sprake van een gemêleerd gezelschap, zowel qua spelniveau als leeftijd. En wat de leeftijd betreft, u bent nooit te oud om te badmintonnen en dat blijkt ook uit het feit dat zestigers en zeventigers nog met veel enthousiasme badmintonnen!
We vinden op de woensdagochtend ook veel oud-wedstrijdspelers die graag onderling partijen spelen, maar er is een nog grotere groep deelnemers die van 9.15 tot 10.15 uur worden getraind en daarna onderling partijen gaan spelen. Kortom, vrijheid blijheid op de woensdagochtend.

Als u het in de zomer al zo leuk vond om te badmintonnen op het strand of op de camping, is het badmintonnen overdag een uitgelezen gelegenheid om sportief bezig te zijn. Bovendien erg gezellig en altijd handig om op een plezierige manier de nodige calorieën te verbruiken.

En in de kantine kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie nog eens napraten over uw speltechnische vorderingen of het partijtje dat u zojuist hebt gespeeld.

En voor een ieder die mij de afgelopen weken heeft gebeld met de vraag `wanneer beginnen we weer´, we beginnen dus weer op woensdag 21 augustus 2013.

Informatie over het BadmintonOverdag, Henk Staats 06-23302922

Reageer op dit bericht (“Woensdag 21 augustus weer BadmintonOverdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)