Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar en Ruben Wijnands naar Litouwen!

Deze week reizen de BV Almere spelers Alex Vlaar en Ruben Wijnands af naar het Internationaal Junioren toernooi, de Yonex Lithuanian Junior 2013. Ze zijn de enige Nederlandse deelnemers in een sterk internationaal veld en spelen het toernooi op geheel eigen gelegenheid.

Alex speelt het enkelspel en de herendubbel met Ruben, terwijl Ruben naast ook het enkelspel een bijzonder gemengd dubbel zal spelen met een speelster van de Estlandse Junioren Selectie, te weten Helina Ruutel.

Alex en Ruben zijn te volgen via de website van de organisatie en link: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=038CB289-83EF-4DB9-81CD-D21B84745309

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar en Ruben Wijnands naar Litouwen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)