Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 verliest van Smashing-1

Op zondag 8 september begon voor Carlton Almere-2 de competitie met een uitwedstrijd tegen Smashing 1. Met twee spelers uit team 2 van vorig jaar, twee spelers uit team 3 van vorig jaar en twee spelers uit de tweede divisie is er een compleet nieuwe samenstelling. Dat resulteerde dan ook in alleen maar nieuwe koppels.

Carlton

De herendubbel werd gespeeld door Dennis en Ghislain. Het koppel was nog niet echt goed op elkaar in gespeeld en door wat onnodige fouten werd er uiteindelijk met 24-26 in de derde game verloren. De damesdubbel werd gevormd door de debutanten Deborah en Michelle. Helaas konden ze tegen de ervaren Claudia Saleming, ooit de golden game queen van Almere, nog geen vuist maken en verloren in twee games.

Daarna begonnen eerst de dames aan hun enkelpartijen. Eerste dame Yvonne Hoogland verloor helaas net aan in drie games. Deborah won haar partij netjes in twee games. Andre speelt de eerst herensingel. Na een ware uitputtingsslag (met name voor Andre) wist hij in drie games te winnen. De tweede singel werd gespeeld door Ghislain om dat Dennis teveel last had van zijn rug. Deze ging helaas ook verloren.

Met 4-2 achter werd er begonnen aan de mixen, Andre en Yvonne maakte het erg spannend. Maar wisten in drie sets te winnen. Het nieuwe koppel Ghislain en Michelle moest nog heel erg aan elkaar wennen en konden hun partij niet in winst omzetten. Daardoor stond de einduitslag van 5-3 op het bord. Doordat de rest van de teams 5-3 of gelijk hebben gespeeld staan we maar twee punten achter op de koploper. Echter wel ook op de laatste plaats.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 verliest van Smashing-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)