Badminton Vereniging Almere

Geslaagde Kick Off Carlton Eredivisie 2013/2014

In de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch vond vrijdagavond een geslaagde Kick Off van de Carlton Eredivisie seizoen 2013/2014 plaats. Dit is tevens de locatie waar op zaterdag 22 februari 2014 de Play Offs Finale zal worden gespeeld.

Dit bestand bestaat niet

Tijdens de druk bezochte aftrap van de Carlton Eredivisie 2013/2014 stelden acht van de tien teams uit de hoogste competitieklasse zich voor aan het publiek. Alleen de teams van Roosterse BC en Van Zijderveld ontbraken. Verder werd ook de spetterende trailer van dit seizoen getoond en presenteerde gastvereniging BCH haar plannen voor de Play Offs Finale.

Naast de teamvoorstellingen vonden er diverse uitreikingen plaats. Zo werd Soraya de Visch Eijbergen (vorig jaar DKC, nu in Duitse competitie) gekozen tot Speelster van het seizoen 2012/2013 uit de Carlton Eredivisie en ontving Jelle Maas (Vorig jaar Amersfoort, nu in Duitse competitie) de titel Speler van het seizoen 2012/2013. Ciraar Slaats (Van Zundert/Velo) werd uitgeroepen tot de beste Coach van de Carlton Eredivisie 2012/2013.

Tamara van der Hoeven, vorig jaar Van Zijderveld en nu Dekker Almere, en Mark Caljouw (BC DKC) werden onderscheiden met de prijzen voor de talenten van het afgelopen seizoen. Guusje de Vries van BC Inside '82 was de eerste speelster die de Lotte Jonathans Aanmoedigingsprijs in ontvangs mocht nemen.

Voor de trailer van de Carlton Eredivisie te bekijken http://badmintonline.nl/nieuws/2013/09/officiele-badmintonline-carlton-eredivisie-website-online

Reageer op dit bericht (“Geslaagde Kick Off Carlton Eredivisie 2013/2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)