Badminton Vereniging Almere

Informatie bijeenkomst beginnende jeugd competitie spelers

Aanstaande zaterdag 7 september is er van 11 tot 12 uur een informatie bijeenkomst voor beginnende competitiespelers in onze eigen hal. Bedoeld voor zowel spelers als hun ouders geven we een toelichting over wat er zoal op je af gaat komen, wat je van de BVA kan verwachten en wat wij van jullie als competitiespelers verwachten.

Dit jaar zijn er ruim 20 spelers die voor het eerst jeugdcompetitie gaan spelen. En net als wat destijds gold voor de nu ervaren spelers, zitten ze vol met vragen over hoe dat nu precies in zijn werk gaat, zo’n heel seizoen competitie. Tijdens deze bijeenkomst gaan we daar uitgebreid op in en is er voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen.

Aanwezig zullen zijn: onze jeugdcompetitie leider Peter Verschoor, voorzitter van de jeugdcommissie Edwin Gijsen en namens de trainers zal Eddy Odijk aanwezig zijn. Graag tot ziens op zaterdag 7 september in onze eigen hal van 11:00 tot 12:00 uur.

Reageer op dit bericht (“Informatie bijeenkomst beginnende jeugd competitie spelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)