Badminton Vereniging Almere

Jeugdcompetitie gestart: wie worden de teamcaptains

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het competitieseizoen bij de senioren al is begonnen. Bijna ongemerkt is dit ook al het geval geweest voor de jeugd. Ook hier was de start veelbelovend. De J15, die uitkomt in de onder 11-klasse, ook wel C-klasse genaamd, mocht het competitiespits afbijten met een uitwedstrijd tegen van Zijderveld. En met 7-1 winst is dit een mooi begin voor deze spelertjes die allemaal voor het eerst competitie zijn gaan spelen.

Voor de overige teams geldt dat de meerderheid volgend weekeinde hun eerste wedstrijd gaat spelen. Helaas is het dit jaar zo dat niet voor alle teams de poules geheel gevuld zijn met 8 teams. Daarom komt niet elk team aan de veertien wedstrijden. Maar met in totaal 15 jeugdteams is er de komende maanden elke competitieronde ook op zondagochtend voldoende te beleven in de BVA hal.

Voor de jeugdteams was het seizoen dit jaar eigenlijk al begonnen met een heuse teambuilding dag. Eén van de onderdelen hierbij was het zo goed mogelijk invullen van een vragenlijst met vragen over je teamgenoten. De teams waren in de veronderstelling dat het team met in totaal de meeste vragen goed, dit onderdeel zou winnen. We hebben echter de uitslag iets anders geïnterpreteerd en gekeken naar wie binnen de teams het meeste van zijn of haar teamgenootjes wist.

Deze persoon zou volgens ons een prima teamcaptain zijn. Daar waar de antwoorden eerlijk ingevuld zijn, hebben we de teamcaptain ook op deze wijze bepaald. Nu kennen wij onze badmintonnende pappenheimers een beetje en zijn er ook een paar geweest die zich meenden te kunnen onttrekken aan het invullen van de vragen. Ook in dat geval hebben we op die manier een aantal teamcaptains kunnen bepalen. Daar waar in een team iedereen precies dezelfde vragen goed had of alles niet ingevuld was, is er eerlijk geloot om de eer. Het is aan jullie om te raden bij welke team welk criterium is gehanteerd om te komen tot onderstaande lijst van teamcaptains:

En als je onderling wilt ruilen, dan kan dat natuurlijk. Geef het dan wel door aan Peter Verschoor of Eddy Odijk. Deze week zullen we de competitiemappen verder uitdelen. En voor de spelers die nog niet het gele BVA competitieboekje hebben ontvangen geldt dat er nog voldoende over zijn.

Reageer op dit bericht (“Jeugdcompetitie gestart: wie worden de teamcaptains ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)