Badminton Vereniging Almere

“Marga de Breij”- recreantentoernooi BV Gaasperdam 2013

BV Gaasperdam organiseert op 6 oktober 2013 voor de 5de keer het “Marga de Breij”- recreantentoernooi. Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan de Stichting Viva la Donna. Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Een substantieel deel van de opbrengsten uit inschrijf- en sponsorgelden, rommelmarkt en tombola zal ten goede komen aan dit fonds. Het toernooi wordt georganiseerd voor recreatieve spelers.

Gespeeld zal worden in één spelsoort namelijk het dubbelspel. Deelgenomen kan worden door koppels bestaande uit 2 mannen, 2 vrouwen, of 1 man en 1 vrouw.
Het toernooi zal worden gespeeld op tijd volgens een meervoudig poulesysteem. Koppels die zich aanmelden, worden op speelsterkte in 3 groepen ingedeeld. Op basis van de resultaten worden nieuwe poules op sterkte gevormd, waarna tenslotte finales worden gespeeld. Per partij wordt 12 minuten gespeeld, waarbij wordt doorgeteld tot de speeltijd is verstreken.

Het inschrijfgeld bedraagt 9,50 euro per persoon. Het inschrijfformulier kan worden opgehaald op de site van BV Gaasperdam.

Reageer op dit bericht (““Marga de Breij”- recreantentoernooi BV Gaasperdam 2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)