Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere 16 van start

We kijken er al weken naar uit, en sinds afgelopen zondag is de competitie voor team 16 (vorig jaar team 17) begonnen.

Echter voordat we de eerste shuttle hadden geslagen, hadden we de eerste mega overwinning te pakken. Zoals in de titel van dit stukje is te zien, hebben we een shirtsponsor weten te strikken. Arjen Niezing, reanimatie-trainer gaat ons ontelbare jaren sponsoren. Later zullen we Arjen en zijn bedrijf, via een interview, nader bij u introduceren.

Dan naar de wedstrijd: aangezien we zeer binnenkort naar ons traditionele trainingskamp op de Canarische Eilanden zullen afreizen, moest de wedstrijd tegen Almere Buiten naar voren worden gehaald.

Dus afgelopen zondag speelde we onze eerste competitiewedstrijd in dit seizoen, veel dank aan Almere Buiten voor het meedenken en de medewerking aan het verschuiven van de datum. Ook bedankt aan de supporters, onverwacht en ongekend dat jullie speciaal voor ons naar de hal zijn gekomen.

Team 16 was een beetje gehandicapt, twee heren liepen met een behoorlijke verkoudheid rond en heer nr. 3 ging door z’n knie in de enkel (partij). Ja.ja we worden ouder, maar we kunnen de komende twee weken goed herstellen onder de zon. Ondanks alle fysieke probleempjes hebben we toch een 6-2 overwinning uit het vuur gesleept. Hierdoor zijn we minimaal een week verzekerd van de eerste plaats in onze poule.

Volgende week moeten we weer spelen (De Treffers kan/wil niet verplaatsen). Er zijn dan ook 4 vervangers geregeld waarin wij 100% vertrouwen hebben: Jolanda, Joland, Ronald en Dasvie, wij wensen jullie ontzettend veel succes in Kortenhoef.

Uiteraard hebben we op het moment supreme contact met jullie.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 10-09-2013 om 08:58 uur

  De sponsorpet past ons allen en zeker team 16.

 2. Ronald Schalk op 10-09-2013 om 19:30 uur

  Volgende keer willen we wel mee op trainingskamp hoor! Die last willen we best wel dragen. Krijgen wij nu ook gesponsorde shirts? En wat schuift dat eigenlijk.

 3. Paula op 11-09-2013 om 07:49 uur

  Ook zo'n trainingskamp zal ieder jaar zwaarder worden voor jullie maar echt heel veel sterkte gewenst! Jullie kunnen het! ;)

 4. Jolanda op 11-09-2013 om 16:32 uur

  Ondanks een krakkemikkig begin toch de winst binnengehaald; super gedaan hoor! Wij, de vervangers, zullen alles geven om jullie eerste plek in de poule te handhaven voor nog minimaal een hele week. Jullie wens ik heel veel succes en vooral kracht toe voor het trainingskamp op Gran Canaria, dat zullen jullie wel nodig hebben!!!

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere 16 van start ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)