Badminton Vereniging Almere

OpenDag en OpenAvond

Zoals ieder jaar organiseert de Badminton Vereniging Almere een OpenDag en een OpenAvond. De aankondiging van deze Opendag en OpenAvond vindt plaats via het huis-aan-huisblad de Almere Deze Week en komt zo op deurmat bij alle 189.000 inwoners van onze mooie stad. Maar ook als u niet in Almere woont, bent u vanzelfsprekend van harte welkom om bij onze vereniging te komen badmintonnen.

Bekijk de grote versie

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ton.Colly op 05-09-2013 om 09:45 uur

  Ik heb even een vraag, ik lees over de open dag/avond op 6 september hoe laat is dit en kan ik informatie krijgen over de mogelijkheden . Daar ik in het verleden beroerte heb gehad en copd heb. ik ben benieuwd naar de mogelijkheden om toch bezig te zijn met sport
  Ik hoor graag van u

  met vriendelijke groet
  Ton.Colly

 2. Henk Staats op 05-09-2013 om 10:29 uur

  Beste Ton,

  Vanaf 20.00 uur kunt u terecht komende vrijdag. Dan kunt u zelf bepalen of badmintonnen geschikt voor u is.

Reageer op dit bericht (“OpenDag en OpenAvond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)