Badminton Vereniging Almere

Twee halve finales voor Alex Vlaar en Ruben Wijnands

Alex heeft een de halve finale bereikt in de single en samen met Ruben Wijnands ook een halve finale in de herendubbel.

Alex mocht beginnen in zijn kwart finale single tegen de ¾ geplaatste Pool Jakowczuk. In een felle strijd was de Pool aan het eind van de game de gelukkige met 2 verkeerde beslissingen van de umpire en won die game met 20-22. Alex herpakte zich goed en nam in de 2e game een kleine voorsprong. Hij gaf die niet meer uit handen en won de 2e game met 21-15. De 3e game werd een thriller. In een gelijkopgaande game werden de punten om en om verdeeld. Alex won de 3e game met 22-20. In de halve finale mag hij vanmiddag aantreden tegen de sterke en 2e geplaatste Rus, Alimov.

In de herendubbel hebben Alex Vlaar en Ruben Wijnands ook een halve finale behaald. In de kwartfinale werd de Estse hoop in 2 games neergeslagen. Met game standen van 21-16 en 21-17 was de 2 halve finale een feit. De halve finale mogen Alex en Ruben laten zien wat ze waard zijn. Ze spelen tegen de 2e geplaatste Russen; Alimov en Kozyrev. De halve finale beginnen vanmiddag om 16.00 uur, Litouwse tijd (is 1 uur later dan Nederland).

Link: http://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=038CB289-83EF-4DB9-81CD-D21B84745309&d=20130914

Reageer op dit bericht (“Twee halve finales voor Alex Vlaar en Ruben Wijnands ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)