Badminton Vereniging Almere

Uitnodiging BC NIVO Teamtoernooi 2014

Na een succesvolle eerste editie van ons teamtoernooi in 2013, organiseert Badmintonclub BC NIVO ook in 2014 weer een teamtoernooi! Hierbij nodigen wij jullie uit deel te nemen aan ons teamtoernooi dat gespeeld zal worden op zondag 19 januari 2014 van 9.00 uur tot 18.00 uur in het Racketcentrum Breda (Terheijdenseweg 500, 4826 AB te Breda).

Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren en maximaal uit 3 dames en 3 heren. Teams kunnen inschrijven in de volgende klassen

De onderdelen die gespeeld worden zijn: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal niet gespeeld worden volgens een afvalsysteem, dus je bent de hele dag verzekerd van het spelen van leuke partijen!

Teams kunnen inschrijven door bijgevoegd inschrijfformulier volledig in te vullen en voor 15 november 2013 te mailen naar toernooi@bcnivo.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- euro per team en dient eveneens voor 15 november 2013 te worden overgemaakt op bankrekening 41.41.595 ten name van BC NIVO te Breda o.v.v. jullie teamnaam.

De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het inschrijfformulier als het inschrijfgeld ontvangen zijn. De contactpersoon ontvangt voor 1 december 2013 een bevestiging van de toernooicommissie, wanneer de inschrijving definitief is. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst en zal afgestemd worden op het aantal inschrijvingen per speelklasse. Let op VOL = VOL!

Ongeveer 2 weken voor aanvang van het toernooi ontvangen de teams een mail met daarin een routebeschrijving, wedstrijdreglement en het wedstrijdschema.
Graag tot ziens op 19 januari 2014!

Reageer op dit bericht (“Uitnodiging BC NIVO Teamtoernooi 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)