Badminton Vereniging Almere

Wedstrijdverslag Hoornse C1 - BV Almere J15

Na de groepsfoto, de zelfgebakken cupcakes van Hoornse C1 en het voorstelrondje starten we met de mannen dubbel.

Na een kleine achterstand in de eerste game komen Renzo en Tristan sterk terug. (21-10)
De tweede game begint. De mannen staan al snel voor. Er worden tactische korte ballen gespeeld en af en toe gesmasht. (21-13)
De dames dubbel volgt met onze sterren Alyssa en Lianne. De meiden gaan voortvarend van start. Dmv van goede service en afwisselend spel wordt de eerste game overtuigend gewonnen met 21-7.
In de tweede game kunnen Alyssa en Lianne de voorsprong vasthouden. Met een goede service en goed gedoseerd spel een makkelijke 21-6.
De mannen enkel volgt. Tristan is aan de beurt. Aanvankelijk gaat het een beetje gelijk op. Tristan is echter wel de sterkere speler en is zijn tegenstander te slim af. (21-13)
In de tweede game pakt Tristan snel een voorsprong. Door licht concentratieverlies komt de tegenstander toch nog dichterbij dan nodig. De game eindigt met winst voor Tristan in een stand van 21-12
De volgende match is de dames enkel voor Dagny. Een gelijkwaardige start. De dames gaan gelijk op. Halverwege de game loopt Dagny uit. Ze wint met 21-16.
Ook de tweede game gaat in het begin gelijk op. De tegenpartij loopt uit met enkele punten. Het is een spannende pot waarin beide dames elkaar flinke tegenstand bieden.
Bij de stand 19-19 staat Dagny voor het eerst niet meer achter. Dagny levert een zeer goede prestatie en wint met 24-22.
De tweede mannen enkel start. Renzo staat snel een paar punten voor. En dat blijft zo gedurende deze eerste game. (21-14)
Ook in de tweede game pakt Renzo de voorsprong. Zijn tegenstander biedt wel meer tegenstand dan in de eerste game. De jongens gaan daardoor lang gelijk op. De spanning loopt op en uiteindelijk verliest Renzo met 17-21.
Onze eerste 3 gamer. De mannen gaan weer gelijk op. Renzo pakt de aanwijzingen van coach Suzanne goed op en neemt de voorsprong. De strijd blijft spannend. Maar dan levert Renzo een fantastische eindsprint en wint met 21-7

Lianne maakt zich op voor de dames enkel. Door slim spel en goed kijken loopt Lianne snel uit. Ze wint de eerste game met 21-8
Ook in de tweede game weet Lianne de variatie in het spel vast te houden. De tegenstander maakt ook een aantal mooie punten. Maar Lianne wint met een verdienstelijke 21-10
Gemengd dubbel gaat van start met Alyssa en Tristan.
De teams gaan even gelijk op. Na een beetje een rommelig begin loopt Almere uit. Winst met 21-10. De tweede game gaat van start en Alyssa en Tristan pakken snel een voorsprong. Ze zijn duidelijk sterker dan het Hoornse dubbel duo en winnen overtuigend met 21-3.
Ons laatste potje. Dagny en Renzo staan klaar. Er ontstaat een kleine achterstand waarna Hoorn verder uitloopt. Maar de strijd woedt voort en de achterstand wordt ingelopen. Helaas blijkt Hoorn in deze game iets sterker. Verlies 17-21.
In de tweede game pakt Almere, na de opbouwende woorden en tactische tips van coach Suzanne, direct de voorsprong. Hoorn komt terug en de teams gaan weer gelijk op. Na een botsing in het Hoornse team krijgen Dagny en Renzo de smaak te pakken en nemen ze de voorsprong opnieuw. Door een eindsprint van Hoorn eindigt de game toch met verlies. 19-21

Eindstand: 7-1 winst voor Almere J15!!!!!!
Top gedaan Dagny, Alyssa, Lianne, Renzo en Tristan. Op naar de volgende overwinning ...........

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. lianne op 27-09-2013 om 20:55 uur

  ik dee mee ik ben lianne :D :9~ :P ;) :)

 2. Mariska op 29-09-2013 om 18:30 uur

  Trots op team J15 :D :D.
  groetjes Mariska (moeder van Dagny)

 3. Mariska op 29-09-2013 om 18:30 uur

  Trots op team J15 :D :D.
  groetjes Mariska (moeder van Dagny)

 4. Renzo op 05-10-2013 om 14:31 uur

  morgen weer naar Hoorn

Reageer op dit bericht (“Wedstrijdverslag Hoornse C1 - BV Almere J15 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)