Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 7 september Dekker Almere tegen TFS Barendrecht

Dekker Almere speelt zaterdag 7 september 2013 om 19.00 uur zijn eerste wedstrijd in de Carlton Eredivisie in het seizoen 2013/2014 in Sportcomplex Carl Dekker. De tegenstander is The Flying Shuttle uit Barendrecht.

Dit bestand bestaat niet

Dekker Almere eindigde in het seizoen 2012/2013 op de derde plaats in de reguliere competitie met 92 punten en TFS Barendrecht werd negende met 49 punten.

Trainer Edward van den Heuvel van TFS Barendrecht zag aan het einde van het vorig seizoen niet alleen zijn ijzersterke mixkoppel Michiel Kruijt/Daisy Bommeleyn verkassen naar buurman DKC uit Den Haag, maar ook vaste kracht Monique Broeke besloot om een stapje terug te doen. Dit is een grote aderlating voor de Barendrechters en de verwachting is dat de Barendrechters het nog moeilijk zat zullen krijgen in het komend seizoen.

Dekker Almere heeft de selectie van het vorig seizoen vrijwel in tact kunnen houden en zelfs versterkt met het aantrekken van de Engelse nummer één, Fontaine Chapman. Trainer-coach Erik Staats heeft dit seizoen bij de dames de beschikking over de drie essen, te weten Yvonne Sie, Manon Sibbald en Cheryl Seinen en dus de Engelse Chapman. Bovendien klopt het jeugdtalent Tamara van der Hoeven op de eredivisiedeur.

Bij de mannen kwam het jeugdtalent Justin Teeuwen over van Van Zijderveld, zodat de mannenselectie nu bestaat uit teamcaptain Dave Khodabux, Saber Afif, Stephan Branderhorst en Justin Teeuwen, terwijl ook het Almeerse jeugdtalent Alex Vlaar ongetwijfeld speelminuten zal krijgen in de Carlton Eredivisie.

In de eerste speelronde direct een paar interessante wedstrijden, namelijk landskampioen Amersfoort speelt thuis tegen Van Zundert Velo en Duinwijck ontvangt DKC.
Maar ook de andere wedstrijden mogen er zijn, want er is sprake van twee echte streekderby's namelijk Van Zijderveld tegen Slotermeer en de Limburgse clubs Kembit Roosterse tegen Victoria.

Het volledige programma is als volgt

De spelers en begeleiders van Dekker Almere nodigen u van harte uit om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2013/2014 te bezoeken op zaterdag 7 september 2013 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 7 september Dekker Almere tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)