Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 tegen Barendrecht-2

Op 5 oktober 2013 speelde Carlton Almere 2 de uitwedstrijd tegen TFS Barendrecht 2. TFS Barendrecht stond bovenaan de poule dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Dennis en Ghislain speelden tegen Dean Versteeg en Stan de Lange. De eerste set begonnen de heren sterk. Zij wonnen deze game met 21-19. De tweede set verloren zij met 14-21. In de derde set kwamen de heren goed terug en trokken zij de partij naar zich toe met 21-19.

Voor Michèle en Deborah werd het ook een spannende partij. De eerste set wonnen zij met 21-18. De tweede en derde set speelden Michèle en Deborah iets minder scherp. Na een voorsprong van 16-12 in de derde set verloren zij alsnog met 19-21.

Na de dubbels mocht Yvonne als eerste in actie komen. Zij speelde haar singel tegen Dewi Han. De eerste set speelde Yvonne degelijk en won met 21-11. De tweede set kwam Dewi beter in haar spel maar Yvonne bleef sterk spelen en won de tweede set met 21-18.

André gaf van tevoren aan dat hij veel zin had in zijn partij. Helaas kwam dit niet helemaal tot uiting. De eerste set bood André veel weerstand tegen Dean Versteeg. André verloor deze set met 21-17. De tweede set kwam André niet goed in zijn spel en verloor deze dan ook.

Dennis speelde zijn singel tegen Ravin Jhinkoe-Rai. De eerste set won Dennis vrij simpel met 21-11. De tweede set speelde Ravin beter, maar Dennis liet zich niet gek maken en won deze set met 21-18.

Deborah speelde de laatste singel van vandaag tegen Josca Dijkshoorn. Zowel de eerste als de tweede set speelde Deborah vast met en wist zij veel punten te scoren met haar scherpe dropshots. Zij trok de wedstrijd naar zich toe met 21-19 en 21-16.

Ghislain en Michèle speelden de mix tegen Stan en Dewi. De eerste set wonnen zij overtuigend met 21-4. De tweede set boden Stan en Dewi meer tegenstand maar dat was niet voldoende om Ghislain en Michèle te verslaan. De tweede set werd 21-15.

André had wat goed te maken na zijn singel, maar dat zou geen gemakkelijke opgave worden tegen Josca en Ravin. Samen met Yvonne speelde hij sterk, maar in beide sets kwamen zij net te kort en verloren deze met 21-15 en 21-14.

Zo resulteerde deze wedstrijd tegen TFS Barendrecht 2 met een eindstand van 5-3 voor Carlton Almere 2

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 tegen Barendrecht-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)