Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen Van Zijderveld

Dekker Almere speelt zaterdagavond 19 oktober 2013 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Dekker Almere is de lijstaanvoerder in de Carlton Eredivisie met 29 punten uit vijf wedstrijden. Van Zijderveld staat voorlaatste met 11 punten.

Dit bestand bestaat niet

Op papier lijkt het wellicht op een eenvoudige overwinning uit te draaien voor de Almeerders, maar Van Zijderveld blijft Van Zijderveld dus blijft het oppassen geblazen voor de koploper in de Carlton Eredivisie.

Het meest opvallende aan speelronde zes is het feit dat de clubs uit het linkerrijtje allemaal spelen tegen clubs uit het rechterrijtje.

Op basis van der wedstrijden mag worden verondersteld dat de afstand in punten tussen de clubs uit het rechterrijtje en de clubs uit het linkerrijtje, alleen maar zal toenemen.

Het volledige programma voor het komend weekend

Ook voor deze eredivisiewedstrijd geldt dat de spelers uw ondersteuning heel goed kunnen gebruiken. Kom dus zaterdagavond 19 oktober 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk. De toegang is gratis.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)