Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen BC Amersfoort

Dekker Almere speelt zaterdag 5 oktober 2013 om 19.00 uur uit tegen de BC Amersfoort. Zowel Amersfoort als Dekker Almere hebben 24 punten uit vier wedstrijden en voeren daarmede de ranglijst aan in de Carlton Eredivisie. Dat belooft dus weer een heerlijk avondje badminton in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort.

Dit bestand bestaat niet

Van Zundert Velo zou wel eens bij een grote uitslag thuis tegen Victoria dicht in de buurt kunnen komen van zowel Amersfoort als Dekker Almere. En dat geldt in feite ook voor DKC dat het Amsterdamse Slotermeer op bezoek krijgt.

Duinwijck kan wellicht de aansluiting maken met de bovenste vier teams door een goed resultaat neer te zetten tegen Roosterse, maar vooralsnog heeft Roosterse één punt meer dan de Haarlemmers.

Ook de wedstrijd Van Zijderveld tegen TFS Barendrecht is een bijzondere interessante. Na vier wedstrijden hebben zowel Van Zijderveld als TFS Barendrecht vijf punten en zij zijn de hekkensluiters van de Carlton Eredivisie.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)