Badminton Vereniging Almere

Finales BBN Junior Masters Cup

Zaterdagochtend spelen de Nederlandse talenten de finales om de BBN Junior Masters Cup. Dit spektakelstuk vindt plaats in de Topsporthal tijden de Dutch Open. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategoriën U13, U15, U15+ en U17. De nummers 1 van de Junior Masters eindranglijst 2011/2012 spelen tegen de winnaars van het Junior Masterscircuit 2013/2013.

Maar liefst vijf Almeerders staan er in de betreffende finales, te weten bij de mannen onder 13, Dennis Koppen, bij de vrouwen onder 15+ Tamara van der Hoeven, bij de mannen onder 15+ Thomas Sibbald, en bij de mannen onder 17 is er zelfs sprake van een Almeers onderonsje want Alex Vlaar speelt tegen Ruben Wijnands.

Wij wensen de Almeerders heel veel succes!

Reageer op dit bericht (“Finales BBN Junior Masters Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)