Badminton Vereniging Almere

Herfstvakantie: geen kleurtrainingen doordeweeks maar wel vrijspelen op woensdag

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Zoals gebruikelijk in de schoolvakanties komen de doordeweekse kleurtrainingen dan te vervallen. Wel is er de mogelijkheid om vrij te spelen op woensdag van 17:00 – 20:00 uur.

Naast het vrijspelen op woensdag gaan de kleurtrainingen op de zaterdagen gewoon door. Dus mocht je door het weer gedwongen worden om binnen te blijven zijn er voldoende mogelijkheden om je in de hal toch sportief te kunnen uitleven. Namens alle jeugdtrainers alvast een fijne vakantie toegewenst.

Zie ook de planning voor het hele jaar op Jaarplanning

Reageer op dit bericht (“Herfstvakantie: geen kleurtrainingen doordeweeks maar wel vrijspelen op woensdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)