Badminton Vereniging Almere

Kraker van de week, Dekker Almere tegen DKC

Zaterdag 2 november 2013 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex Carl Dekker tegen het Haagse DKC. Sinds afgelopen weekend is DKC samen met Amersfoort, de koploper in de Carlton Eredivisie met 40 punten uit zeven wedstrijden. Dekker Almere en Van Zundert Velo volgen met 39 punten, eveneens uit zeven wedstrijden, en de vraag is of het komend weekend de topclubs opnieuw stuivertje wisselen als het om de koppositie gaat. Het zou zo maar kunnen in de meer dan spannende Carlton Eredivisie.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Maar er zijn meer leuke wedstrijden in speelronde acht. Zo zal TFS Barendrecht tegen Victoria nu toch echt punten moeten pakken tegen Victoria, want anders komt het degradatiespook toch wel heel erg dichtbij voor Barendrecht.

Amersfoort treft thuis Slotermeer en bij een goed resultaat zou Amersfoort na deze speelronde zo maar alleen aan kop kunnen gaan in de Eredivisie.

Kembit Roosterse neemt het thuis op tegen Van Zundert Velo en de Limburgers moeten in staat worden geacht om Van Zundert Velo dure punten af te snoepen.

Duinwijck speelt thuis tegen Van Zijderveld en de Duinwijckers zullen geen kans onbenut laten om nog enigszins aansluiting te vinden bij de top vier op de ranglijst.

Kortom de badmintonners hoeven zich komend weekend niet te vervelen, want de wedstrijden in de Carlton Eredivisie bieden spanning en ontspanning tegelijkertijd. Het volledige programma en de standen met dank aan NOS-teletekst

De spelers en de begeleiders roepen de Almeerse badmintonliefhebbers op om Dekker Almere aan te komen moedigen in de kraker van de week tegen 'de Hagenezen' van DKC. En de toegang is gratis.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Kraker van de week, Dekker Almere tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)