Badminton Vereniging Almere

Nieuwe sponsor team 16: Arjen Niezing reanimatie-trainer

Zoals de lezers van de website van de Badminton Vereniging Almere inmiddels weten heeft team 16 een (shirt)sponsor weten te strikken. Natuurlijk zijn alle formaliteiten hiervan op de foto gezet. Deze willen we u niet onthouden.

Om Arjen en zijn bedrijf wat meer bekend bij u te maken, heb ik een interviewtje afgenomen. Hieronder is dit afgedrukt

Stel jezelf en je bedrijf even voor

Mijn naam is Arjen Niezing. Ik werk in het Flevoziekenhuis bij twee disciplines. Ik ben part time hartbewakingsverpleegkundige. Daarnaast werk ik part time bij de afdeling opleidingen en verzorg daar de reanimatie-trainingen voor alle medewerkers die in aanraking komen met patiënten. Daar ik veel vraag kreeg om buiten het ziekenhuis reanimatie-les te geven, ben ik naast mijn werk een eigen bedrijfje gestart. De naam van mijn bedrijf is: Arjen Niezing reanimatie-trainer. Ik verzorg met mijn bedrijf reanimatie-lessen voor o.a. sportverenigingen, bedrijven, hobbyclubs, bewonersverenigingen maar ook aan families. Zo verzorg ik dus ook al een aantal jaren de reanimatie-lessen bij BV Almere.

Waarom sponsor van dit team?

Ik ken de leden van dit team al jaren. Cock van Puffelen is al jaren een hele goede vriend. Tijdens een partijtje vissen kwam ter sprake dat ik wat meer naamsbekendheid wilde. Het was Cock’s idee om team 16 te gaan sponsoren. Volgens hem is dit een zeer bekend team binnen de vereniging, en door deze sponsoring zit de naamsvergroting van mijn bedrijf, Arjen Niezing reanimatie-trainer, wel snor.

Ben je bekend met badminton/BV Almere?

Zoals al eerder vermeld verzorg ik al een aantal jaren de reanimatie-lessen bij BV Almere (via Henk van Groenigen), o.a. aan vrijwilligers en trainers van de club. Maar ik kom wel vaker op de club. Ik was samen met mijn vrouw onderdeel van de medische begeleiding van de Guinness Book recordpoging. Bovendien heb ik een aantal keer deelgenomen aan de K&B Sportquiz (tot nu toe zonder prijzen) en heb ik ook een aantal wedstrijden van team 1 bezocht. Tevens volg ik dit team op teletekst. Ik realiseer me dat ik nu ook wedstrijden van Niezing-Almere (team 16) moet gaan bezoeken.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Voor wie is de reanimatie-les bedoeld?

Iedereen die denkt baat te hebben bij een reanimatie-les, kan de les volgen, of je nu jong of oud bent. De cursisten oefenen op een oefenpop en leren omgaan met een Automatische Externe Defibrillator (AED). Indien gewenst kan ik een erkend diploma van de Nederlandse Reanimatie Raad uitschrijven.

Hoe kunnen mensen met jou in contact komen?

Als mensen meer willen weten kunnen ze mij vrijblijvend benaderen via telefoonnummer 036-5231585 of 06-10401726 of via de mail amniezing@hetnet.nl.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Peter van Soest op 14-10-2013 om 16:13 uur

  Het lijkt erop dat team 16 veel meer aan de weg timmert dan team 1 . . .
  Het wachten is nog even op Philips, Unilever en Shell als sponsors.

 2. Henk Staats op 14-10-2013 om 18:55 uur

  Komt er allemaal aan.

 3. Maria Patty op 15-10-2013 om 13:43 uur

  Leuk, zo een sponsor binnen te halen. Mooie foto!

 4. Cock op 15-10-2013 om 15:00 uur

  Peter, bij het soort bedrijven dat jij noemt denk ik aan grote(re) bedragen. Wellicht een kandidaat om onze teampot te sponsoren.

 5. Cock op 16-10-2013 om 16:03 uur

  Het mailadres van Arjen is helaas weggevallen. Het is: amniezing@hetnet.nl

 6. Krijn op 16-10-2013 om 16:04 uur

  (Net weer toegevoegd)

 7. Teus op 17-10-2013 om 07:59 uur

  Misschien goed idee om aparte sponsorpot op te richten
  "Vrienden van team 16"
  Ik doe mee en zeg 5 euro toe

  Gr. Teus

Reageer op dit bericht (“Nieuwe sponsor team 16: Arjen Niezing reanimatie-trainer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)