Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere 16 Back in Town

Als reanimatie team is Almere 16 natuurlijk het team bij uitstek om opnieuw leven te blazen in successen (dank je Henk, hij is te mooi om niet te stelen)

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Afgelopen zondag stond wederom een kraker op het programma: Ouderkerk (3de) en Almere 16 (4de) kruisten de degens in sporthal Carl Dekker. De doelstelling was duidelijk, wie handhaaft zich in het linker rijtje en kan de komende weken een aanval op de koppositie uitvoeren en wie valt (voorlopig even) af.

Team 16 was zwaar gemotiveerd om als winnaar uit de bus te komen, hier waren verschillende redenen voor:

Tijdens de training waren we al op scherp gezet door de trainster; toen een oefening niet werd uitgevoerd zoals zij wilde gaf ze als opmerking: ” ja, als je zo speelt bedenk je je ineens, hé, het staat 8-0 (zie voorgaand verslag), hoe kan dat nou?”

Tevens waren er tijdens de wedstrijd heel veel hoge Pieten aanwezig (Zwarte Pieten mag niet meer, volgens mij Hoge Pieten nog wel, toch?).

Dus we begonnen zo scherp als een mes aan de wedstrijd en dat had resultaat. Nadat we met een AED de juiste spanning op de wedstrijd hadden gezet, flitsen we links en rechts langs de tegenstander (figuurlijk natuurlijk).

Ouderkerk wist niet hoe ze het hadden. Ze hebben één herensingle mee naar huis mogen nemen, maar de andere 7 punten zijn gewoon in Almere gebleven.

Kortom, wij blij, trainers tevreden, competitieleider content en sponsor voldaan.

Volgend weekend spelen we zaterdagavond om 19.00 uur thuis, inderdaad tegelijk met team 1 (tegen DKC). Dit betekent dat het beste BVA team tezamen met het meest spraakmakende team thuisspeelt. Ik kan geen reden verzinnen om niet naar de hal te komen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 29-10-2013 om 14:18 uur

  Heel erg leuk!

 2. Jolanda op 30-10-2013 om 09:20 uur

  Gefeliciteerd team 16!
  Hou vast deze topvorm!
  Ik zie jullie dit jaar kampioen worden!!!!!

 3. Teus op 30-10-2013 om 21:10 uur

  Ik hoop dat het niet TE eenzaam is aan de top, gaat lekker, hou dit vast

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere 16 Back in Town ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)