Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen de Roosterse BC

Dekker Almere speelt zaterdag 30 november 2013 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker in de Carlton Eredivisie tegen de Roosterse BC uit Limburg. Dekker Almere is de koploper in de Carlton Eredivisie met 67 punten uit elf wedstrijden en de Roosterse BC staat op de achtste plaats met 37 punten, eveneens uit elf wedstrijden.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Op papier wellicht een wedstrijd voor Dekker Almere waar een grote uitslag mogelijk is, maar in de praktijk pakt het nog wel eens anders uit. De uitwedstrijd werd overigens door Dekker Almere gewonnen met 2-6.

Naaste concurrent voor de koppositie in de eredivisie is Van Zundert Velo met 65 punten en de Wateringers hebben de uitwedstrijd tegen BV Slotermeer voor de boeg.

Barendrecht krijgt Duinwijck op bezoek en Victoria ontvangt de sportploeg van het jaar van de gemeente Amersfoort, BC Amersfoort.

DKC neemt het thuis op tegen Van Zijderveld en dat zal de Hagenaars niet al te veel problemen opleveren.

Weer een mooi programma in de Carlton Eredivisie en voor de volledigheid alle wedstrijden en de standen nog even op een rij.

De spelers van Dekker Almere kunnen uw support heel goed gebruiken in deze belangrijke wedstrijd. Kom dus zaterdagavond 30 november 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker en moedig uw favorieten aan!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen de Roosterse BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)