Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Barendrecht en thuis tegen Slotermeer

Komend weekend van 23 en 24 november 2013, is er in de Carlton Eredivisie sprake van een zogenaamd dubbelweekend. Dekker Almere speelt zaterdagavond uit tegen TFS Barendrecht en zondagmiddag thuis tegen Slotermeer. Beide wedstrijden werden in de eerste speelhelft van dit seizoen gewonnen door Dekker Almere met respectievelijk 8-0 en 2-6.

Samenwerking

Dit bestand bestaat niet

Het ligt voor de hand om te veronderstellen dat ook deze komende twee wedstrijden door Dekker Almere gewonnen kunnen worden en dat wellicht met mooie cijfers. Maar het moet eerst allemaal nog maar gebeuren.

De naaste concurrenten van Dekker Almere, Van Zundert Velo en BC Amersfoort spelen op zaterdagavond tegen elkaar en daarnaast treft het Haagse DKC eveneens op zaterdagavond het Haarlemse Duinwijck.

Op zondagmiddag ontmoeten de keistedelingen en DKC elkaar, dus met name Amersfoort heeft wel een heel zwaar weekend voor de boeg. Duinwijck speelt op zondagmiddag thuis tegen Victoria en Duinwijck zal punten moeten pakken om enerzijds Victoria voor te blijven en anderzijds nog enigszins de bovenste vier in het vizier te houden.

Het volledige en ook deze keer weer mooie programma is als volgt

De spelers en de begeleiders kunnen met name in de wedstrijd tegen het Amsterdamse Slotermeer niet zonder uw support en zij verzoeken u derhalve om in grote getale op zondag 24 november 2013 om 14.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker te komen om uw favorieten aan te moedigen.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Barendrecht en thuis tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)