Badminton Vereniging Almere

K&B Entertainment BV activiteiten

Zoals ieder seizoen zullen K&B ook dit jaar weer diverse activiteiten gaan organiseren. Met dit berichtje gaan we je bijpraten wat we zoal gaan doen:

Op 29 november gaan we het Sinterklaasspel spelen. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan hieraan meedoen. Wil je een avondje onbedaarlijk lachen, dan mag je deze avond niet missen. Waarschijnlijk leest Sinterklaas dit bericht ook en komt hij ook weer langs.

Op 20 december zal het Kerstklaverjassen plaatsvinden. We strijden in een gemoedelijke sfeer om mooie prijzen en natuurlijk mag de winnaar de K&B wisseltrofee mee naar huis nemen (tot het volgende K&B evenement).

31 december zullen we weer oliebollen gaan bakken, hele lekkere en goedkope bolletjes voor de leden, en de opbrengst is een extra donatie voor de vereniging.

De eerste zondag in het nieuwe jaar wordt traditioneel de Nieuwjaarsreceptie in onze kantine gehouden. Dit keer dus op 5 januari. Wat is er leuker dan onder het genot van een hapje en een drankje je clubgenoten heel veel goeds te wensen voor het nieuwe jaar. Ook hier kan je genieten van eigen gebakken oliebollen.

Op 22 februari gaan we de sportquizz houden. Voor ons een jaarlijks hoogtepunt. We gaan dit alweer voor de 6de keer doen. Tot nu toe hebben we steeds een andere winnaar gehad, wie wordt dit jaar de sportkennisbolleboos?

De wijnproeverij is ook weer terug. We hebben een BVA lid (Jack) gevonden die erg veel verstand van wijn heeft. Dus op 15 maart kan veel wijn worden geproefd en bovendien zal Jack het een en ander vertellen van wijnen en wijnproeven.

Tenslotte denken we er nog over om in maart een Nacht van Almere te organiseren. Of dit doorgaat hangt van jullie zelf af. We gaan een poll op de site houden, en bij voldoende animo zal de Nacht doorgang vinden.

Reageer op dit bericht (“K&B Entertainment BV activiteiten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)