Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere 16 still going strong

Dit weekend speelde team 16 tegen De Treffers. Zij hebben het echter niet getroffen dat ze op dit moment ons troffen, we zijn namelijk momenteel in een bloedvorm.

Vorig weekend had De Treffers zeer verrassend van de koploper gewonnen, en ze wilden natuurlijk deze positieve lijn doorzetten, maar daar heb je twee partijen voor nodig, en wij hadden daar eigenlijk geen zin in.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Dan ook nog het feit dat Almere op plaats 3 stond en al weken op de koplopers aan het inlopen is, en De Treffers staan op plaats 4. Dit alles beloofde dus een echte clash te worden.

De uitwedstrijd was gewonnen met 1-7, alleen niet door ons. Dit duel had zich afgespeeld tijdens ons trainingskamp, en 4 super-recreanten zijn toen voor ons ingevallen (zie verslag van Ronald Schalk). Natuurlijk waren en zijn wij nog steeds heel blij met deze geste, en als eerbetoon aan onze recreanten hebben we De Treffers één puntje meer mee naar huis gegeven, zodat zij altijd kunnen blijven zeggen dat ze beter zijn dan wij. Het heren-dubbel en de eerste heren singel ging verloren, maar daarna was het genoeg, de resterende punten zijn in Almere gebleven.

Dit betekent dat De Treffers wat steviger op plaats vier staat (met andere woorden: die gaan ons nooit, nimmer, niet meer inhalen), en omdat nummer twee zeer verraseend vier punten aan een laagvlieger heeft gelaten, is Almere gestegen naar een gedeelde tweede plaats.

Volgende week mogen we onze opmars voortzetten tegen onze stadsgenoten van Almere Buiten. We moeten wel een onmenselijk begintijdstip (9.30 uur) overwinnen. De spirit, animo en het enthousiasme is in ieder geval voldoende aanwezig, dus we gaan weer voor een goed resultaat. Na volgende week krijgen we achtereenvolgens de nummer twee en één, daarna kunnen we zien of we aan een goldrush kunnen gaan beginnen, of dat we aan een andere kleur medaille moeten denken.

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere 16 still going strong ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)